Hjem

Velkommen til OASIS økolandsby

En øko-landsby
Ecopreneur skibe og grønne projekter
En BlueGreen befolkninger College (Folkehøjskole)
En jord center (Permakultur: Learning Action Network Demonstration (Læring Handling Netværk Demonstration)
En overgang initiativet bidrage til grøn omstilling

Hvor er vi nu??

Skælskør folkehøjskole i sine bedre dage

I April 2018, Vi valgte at fokusere på at skabe vores projekt i den gamle folk College i Skælskør, fordi

 • Stedet vundet vores hjerter
 • Art & stranden
 • Roligt for enden af en blindgyde gaden
 • 6,000 kvm bygninger til boliger, fællesarealer, virksomheder og aktiviteter.
 • Den nærliggende plot er ideel til opbygning af vores blå-grøn befolkningernes college.
 • Bygningerne har sjæl og er værd at bevare.
 • Skælskørs borgere har vist sig for at være engagerede, fordomsfri og støttende.
 • Symbolik: Den samme form for energi og indsats er nødvendig for at helbrede den menneskeskabte ødelæggelse på resten af verden.

I øjeblikket vi og mange lokale borgere og organisationer, Hvem har gjort indsigelse mod de nuværende planer i kommunen med kyshånd venter nemlig kommunen kan beslutte at støtte os. I tilfælde af at der sker

 • De gamle bygninger bliver en øko-landsby (en kooperativ boligprojekt med et stort fællesareal og lokaler til leje for ecopreneurships og grønne projekter), der opbygges 4 faser over en periode på 2-4 år.
 • Vi vil starte søger finansiering for økonomisk uafhængige folk kollegiet, der vil bygge på den tilstødende ejendom.
 • Vi vil skabe en virksomhed virksomhed, som vil fungere som en samlet struktur indehaveren af hvordan vores missioner vil blive henrettet og organiseret.
 • Vores kernegruppe vil fortsætte med at udvide og stabilisere gennem regelmæssige møder, online og fysisk, uddannelse i sociocrathy og andre færdigheder, vi har brug for. Vi allerede nu har nok begået folk til fase 1.

Bæredygtighed i alle områder

DSCF3312

I forhold til os selv

Vi tilstræber at leve vores passion og respektere vores behov og ressourcer. NVC (Non violent communication - også kendt som "Girafsprog"), AIMA, Familie konstellationer, Dragon drømmer, daglig meditation, sunde kost,, at være fysisk aktiv og andre værktøjer understøtter os i levende fra vores hjerter, genetablere forbindelsen med vores selv, kommunikere klarere, afklare retning, beskæftiger sig med følelser osv

Med hensyn til relationer

Vi tilstræber at bidrage fra et sted af overskud, fremfor forpligtelse. Vi mener, at ønsket om at bidrage er en medfødt kvalitet i mennesker, når deres egne basale behov er varetaget af. Vi opfatter manglende bidrag til samfundet som et tegn på, at grundlæggende behov ikke opfyldes. Det kan synes som et paradoks at opbygge fællesskab gennem forbindelsen med os selv, men vi mener, det er den eneste rigtige måde at forebygge og løse konflikter.

Med hensyn til samfundet

Gennem vores eksempel og vores uddannelsesmæssige aktiviteter, Vi forsøger at inspirere verden omkring os at tage de næste skridt i retning af et bæredygtigt liv. Vi sigter mod at oprette eller deltage i lokale, retfædige & bæredygtige virksomheder, så vi kan gøre vores levende ved at gøre, hvad vi elsker at gøre, mens vi bidrage til samfundet omkring os.

Med hensyn til jorden

Vi sigter mod at spise 95% vegatarisk, dyrke vores egne fødevarer, Købe lokalt, forbruge med bevidsthed, bygge bæredygtigt, være så meget off-grid som muligt med hensyn til utilities, således at vi kan efterlade en bedre jord til de næste generationer.

Sociocratic beslutningstagning

Dynamisk selvstyring / sociocracy giver fuld gennemsigtighed og tillader os at have en ligeværdig stemme samtidig med vi kun behøver at deltage i møder om emner, som vi er engagerede i. Du kan lære mere ved at læse Many Voices One Song (Mange stemmer til en sang) eller ved at deltage i SOLT (Sociocratic lederuddannelse).

DSCF3461

Makrobiotiske måltider

Selv om vi ikke betragte os selv som et makrobiotisk Fællesskabet, vil vores køkken sørge for to makrobiotiske måltider af høj kvalitet dagligt, fordi makrobiotisk mad aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter, er lidt til jorden og dagligt måltid programmet styrker følelsen af fællesskab og sætter os alle på samme bølgelængde. Makrobiotiske måltider er plantebaseret, tilberede af inspirerede kokke fra uraffineret, lokale, og organiske ingredienser.

Ud over kost og livsstil, indeholder makrobiotik værktøjer til at skabe harmoni i os selv, fællesskabet, og verden. Macrobiotics er baseret på en energisk tilgang til livet.

- Loven om tiltrækning (Vi skaber vores egen virkelighed)

- Gennemsigtighed

- Omdanne affald fra en proces til en ressource i en anden

Vi værdsætter

- Naturligt liv & naturlov: Arbejde med naturen & universets rytmer.

- Integritet

- Bekymre sig om os selv, hinanden og planeten

- Personlig & kollektiv vækst

- Respekt for alt levende.