Om os

Picking corn

Permakultur landbrug

Vores permakultur landbrug vil være grundlaget for en bæredygtig levevis, levere ingredienser til vores fødevareproduktion & tjene som model, når vi holder workshops og underviser i bæredygtig, som afspejler vores kerneværdier. Arbejdet vil begynde, så snart vi har jorden, og vi ønsker at blive anerkendt som et LAND (Læring og netværk Demonstration) Center. Kontakt John Hvis du ønsker at involvere dig i denne gruppe.

DSCF3412

Mad Produktionen/Restaurant/Bageri

Så snart vi ved, hvor vi kommer til at være, starter vi en produktion af fødevarer fri for mælkeprodukter, sukker og gluten, eventuelt sammen med et bageri eller en restaurant. Fødevarerne i vores produktlinie vil omfatte fødevarer til microbiom (Miso, Tempeh, pickles osv), Paleo brød, surdejsbrød og spreds (smørepålæg), slik, vegansk is osv. Senere vil vi kigge på at producere bæredygtigt tøj, kunst, huse og meget mere. o produktionen vil vi forsøge at engagere mennesker, der er ikke er egnede til “regulært arbejde”. Kontakt Cassandra Hvis du ønsker at involvere dig i denne gruppe.

DSCF3469

Kunst såning

Vi ønsker at kunst skal være en integreret del af hvordan vi lever og bygger vores boliger. Kunstworkshops for vores samfund, herunder produktion/outlet-butik, keramik, træarbejde, uldarbejde, maleri, osv. Kontakt Florence Hvis du ønsker at involvere dig i denne gruppe

Free energy

Fri energi

Indsamling af oplysninger om fri energi synes at være et vigtigt første skridt. Vi har været interesseret i dette i mange år og har foretaget noget forskningsarbejde undervejs. Kontakt Florence Hvis du ønsker at involvere dig i denne gruppe

Hvor er vi nu??

teach-learn

OASIS Undervisningscenter (Dansk folkehøjskole?)

Vores undervisningscenter med arrangementer og programmer for personlig udvikling, samt certificeringsprogrammer indenfor forskellige områder har en gradvis opstart, da flere af os har eksisterende kurser/workshop:

Kurser, vi gerne udvide med

 • Sociokratisk facilitering – Certificeringsprogram
 • Makrobiotisk kok/lærer/konsulent/Coach certificeringsprogram
 • Permakultur
 • Hverdagens bæredygtighed
 • Kommunikation
 • Familiekurser
 • Kunst og kunsthåndværk
 • Egen produktion af fødevarer
 • Invitere eksterne undervisere/internationale gæstetalere til forskellige relaterede emner

Vi overvejer, at hvis vores undervisningscenter skal være i form af en dansk Folkehøjskole da vores primære formål er ikke-formel voksenuddannelse med det formål at øge livskvalitet og evne til at fungere godt i et demokratisk samfund.

Kontakt Kristiane Hvis du ønsker at involvere dig i denne gruppe.

Steens off grid house - drawings

Øko-hus model

Vi ønsker at samskabe en selvforsynende øko-hus model, der må kopieres. Inspireret af Steen Møllers selvforsynende huse på billedet. Kontakt John Hvis du ønsker at involvere dig i denne gruppe.

complementary-currencies

Supplerende valuta

Indsamle erfaringer, Undersøge, hvordan vi kan have gavn af en lokal valuta og i sidste ende indføre denne på en hensigtsmæssig måde for vores lokale netværk. Kontakt Florence Hvis du ønsker at involvere dig i denne gruppe.

DSCF3937

Holispital

Når fødevareproduktion, undervisningscenter og landbrug er etableret vil Holispital blive prioriteret. Det vil lægge, et komplet paradigmeskift i forhold til sygdom, for dagen. I stedet for behandling af sygdom søger vi at aktivere kroppens selvhelbredende kræfter. Kroppen har en fantastisk evne til at helbrede sig selv, hvis vi bare komme ud af den måde. Op til 300 milliarder celler en dag er erstattet. Stimulere cirkulation gennem krop-arbejde, fysisk aktivitet, positiv tankegang osv og fodre dem med ordentlig mad, tankegang osv giver mulighed for løbende sundere celler skal oprettes. Mens denne proces foregår, en læge vil overvåge allopatiske og palliativ medicin. Kontakt Kristiane Hvis du ønsker at involvere dig i denne gruppe.

DSCF3502

Online Sociocratic Platform

En online sociocratic platform og formidler uddannelse er i makings. Du inviteres til at deltage

 • Hvis du ønsker at blive en sociocratic facilitator eller
 • Hvis du har erfaring med sociocratic eller
 • Hvis du har programmering færdigheder eller
 • Hvis du ønsker at investere penge i projektet.

Denne arbejdsgruppe er også ansvarlig for at indføre sociocracy til Oasis medlemmer. Kontakt Kristiane Hvis du ønsker at involvere dig i denne gruppe.

filming

Filme - Co-oprettelse af dokumentarfilms

En dokumentarfilm om de positive nyheder og ting foregår omkring grøn omstilling i Skandinavien, inspireret af filmen “I morgen”, samt dokumentere vores processen med at skabe en ecovillage. Kontakt Cassandra/Trine Hvis du ønsker at involvere dig i denne gruppe.

children education

Uddannelse for børn

Sjov og super kreativ læring platforme for børn og teenagere. Bøger, programmer for skoler, app's, begivenheder, lejre, festivaler, og natur. Kontakte Trine Hvis du ønsker at involvere dig i denne gruppe.