Oasis øko-landsby projekter

Grøn socioøkonomiske forretningsprojekter & Ideer

Picking corn

Permakultur landbrug

Vores permakultur landbrug vil være grundlaget for en bæredygtig levevis, levere ingredienser til vores måltider samt vores fødevareproduktion & tjene som model, når vi holder workshops og underviser i bæredygtig, som afspejler vores kerneværdier. Arbejdet vil begynde, så snart vi har jorden, og vi ønsker at blive anerkendt som et LAND (Læring og netværk Demonstration) Center. Kontakt John Hvis du ønsker at involvere dig i denne gruppe.

DSCF3412

Mad Produktionen/Restaurant/Bageri

Så snart vi ved, hvor vi kommer til at være, starter vi en produktion af fødevarer fri for mælkeprodukter, sukker og gluten, eventuelt sammen med et bageri eller en restaurant. Fødevarerne i vores produktlinie vil omfatte fødevarer til microbiom (Miso, Tempeh, pickles osv), Paleo brød, surdejsbrød og spreds (smørepålæg), slik, vegansk is osv. Senere vil vi kigge på at producere bæredygtigt tøj, kunst, huse og meget mere. o produktionen vil vi forsøge at engagere mennesker, der er ikke er egnede til “regulært arbejde”. Kontakt Helga Hvis du ønsker at involvere dig i denne gruppe.

DSCF3469

Kunst såning

Vi alle ønsker, at kunst skal være en integreret del af hvordan vi lever og bygge vores boliger. Kunstworkshops for vores samfund, herunder produktion/outlet-butik, keramik, træarbejde, uldarbejde, maleri, osv. Kontakt Florence Hvis du ønsker at involvere dig i denne gruppe

Free energy

Fri energi - Off-grid-løsninger

Vi planlægger at være så off-grid som kommunen vil lade os. Vi har været interesseret i begrebet fri energi (over enhed energi) for mange år. Oprettelse af et system af vedvarende energi, mens indsamling af oplysninger om fri energi synes at være et vigtigt første skridt. Kontakt John Hvis du ønsker at være involveret i gruppen bygning og design, Hvem er ansvarlig for dette arbejde.

teach-learn

Oasis pædagogisk Center

Fra dag ét har det været vigtigt for os at have en pædagogisk center, der fokuserer på undervisning i livsfærdigheder gennem begivenheder og programmer for personlig udvikling, mad & livsstil, naturlige landbrug, øko-preneurships , økosamfund design, sociocracy osv.

Da vores primære formål er ikke-formel voksenuddannelse med det formål at øge livskvalitet og evne til at fungere godt i et demokratisk samfund gav det mening at bruge formatet for dansk Folkehøjskole, (Folk college), der må være en selvstændig ejende institution. Vi arbejder i øjeblikket på oprettelse af finansiering, back-up fra kommunen og juridiske spørgsmål. Læs mere om BlueGreen befolkninger College her.

Steens off grid house - drawings

Øko-hus model

Vi ønsker at samskabe en selvforsynende øko-hus model, der må kopieres. Inspireret af Steen Møllers selvforsynende huse på billedet. Kontakt John Hvis du ønsker at involvere dig i denne gruppe.

complementary-currencies

Supplerende valuta

Vi indsamler erfaringer i øjeblikket fra andre steder, hvor en lokal valuta er blevet gennemført og det lader til, at pengene cirkulerer op til 8 gange mere før forlader de de lokalsamfund hvor de gennemføres. Det synes således at være et fantastisk værktøj for stigende aktivitet og levebrød og holde ressourcer i et lokalområde. Vi er interesseret i at samarbejde med det lokale område at finde passende måder at indføre det i det lokale netværk. Kontakt Kristiane Hvis du ønsker at involvere dig i denne gruppe.

DSCF3937

Holispital

Vi startede med tanken om at oprette en Holispital, hvilket bringer tilbage et komplet paradigmeskift i forhold til sygdom. I stedet for behandling af sygdom søger vi at aktivere kroppens selvhelbredende kræfter. Kroppen har en fantastisk evne til at helbrede sig selv, hvis vi bare komme ud af den måde. Op til 300 milliarder celler en dag er erstattet. Stimulere cirkulation gennem krop-arbejde, fysisk aktivitet, positiv tankegang osv og fodre dem med ordentlig mad, tankegang osv giver mulighed for løbende sundere celler skal oprettes. Mens denne proces foregår, en læge vil overvåge allopatiske og palliativ medicin. Siden Mikkel Anthonisen, vores partner i folks college (folkehøjskole) er en MD, Dette projekt er nu integreret i blå-grøn befolkningernes college. Kontakt Kristiane Hvis du ønsker at være involveret.

filming

Filme - Co-oprettelse af dokumentarfilms

En dokumentarfilm om de positive nyheder og ting foregår omkring grøn omstilling i Skandinavien, inspireret af filmen “I morgen”, samt dokumentere vores processen med at skabe en ecovillage. Du kan være en kontaktperson til denne gruppe

children education

Uddannelse for børn

Sjov og super kreativ læring platforme for børn og teenagere. Bøger, programmer for skoler, app's, begivenheder, lejre, festivaler, og natur.
Du kan være en kontaktperson til denne gruppe