Møder/Events

Møder/Events

OASIS møder

Introduktion & Opdatering

Vi tilstræber at have et indledende møde før vores kvartalsvise møder. Programmet normalt ser sådan ud:

  • 16:30PM: Forbereder frokost/middag, Ankomster. Mød og Hils.
  • 17:30PM: Velkommen cirkel – Hvem er vi? Hvad leder vi efter? Hvad motiverer hver enkelt af os?
  • 17:45PM: Middag, mens vi komme til at kende hinanden.
  • 19-21:00 PM: Præsentation af OASIS øko-landsby. Status over hvor vi er, og hvor vi er på vej. Vision & Værdier. SMART COOP ejerskab model. Præsentation af vores grønne samfundsøkonomiske projekter og ideer og status for hver af dem..

Hvis der efter det indledende møde er en gensidig resonans kan du vælge at blive en medlem eller aspirerende medlem og deltage i den “Udforske og co-skabe liv i Oasis øko-landsby” som normalt følger.

Hvor er vi nu??

Udforske og co-skabe liv i Oasis øko-landsby

Vi har online-møder efter behov i arbejdsgrupperne og mindst en gang om måneden i koordinationsgruppen. Hver arbejdsgruppe sætter deres egen tidsplan og alle medlemmer kan deltage i en arbejdsgruppe eller abonnere på information fra enhver gruppe.

Vi sigter mod at få kvartalsvise møder over flere dage gøre det overkommelige og meningsfuldt for mennesker, der bor i udlandet at deltage i møderne.

Fokusere på den “Udforske og co-skabe” mødet er ligeligt fordelt mellem at få en oplevelse af at dele hverdagen samt opgaver, der skal gøres (madlavning, træ til pejsene, rengøring osv), forbindelse til hinanden (deling og lytte til hinandens drømme, færdigheder og bekymringer), producerer resultater (Lære sociocracy, manifestation værktøjer, udvikle projektet & vores grønne virksomheder, raffinering vores vision og mission og erklæringer, SMART COOP-model, bygning & design eller hvad er nødvendig) slappe af og have det sjovt. Der er normalt en mulighed for at overnatte.