Møder/Events

Møder/Events

OASIS møder

Introduktion & frokost/middag

Vi tilstræber at have regelmæssige indledende møder. Programmet normalt ser sådan ud:

  • 16:30PM: Forbereder frokost/middag, Ankomster. Mød og Hils.
  • 17:30PM: Velkommen cirkel – Hvem er vi? Hvad leder vi efter? Hvad motiverer hver enkelt af os?
  • 17:45PM: Middag, mens vi komme til at kende hinanden.
  • 19-21:00 PM: Præsentation af OASIS øko-landsby. Status over hvor vi er, og hvor vi er på vej. Vision & Værdier. SMART COOP ejerskab model. Præsentation af vores grønne samfundsøkonomiske projekter og ideer og status for hver af dem..

Nogle gange vil det være frokost møder på en weekend dag i stedet for aftenmøder. Lad os vide, hvis du venter et indledende møde.

Hvis der efter det indledende møde er en gensidig resonans kan du vælge at Tilmeld dig vores ventetid/vores mentorarbejde program og/eller én af arbejdsgrupperne.

Hvor er vi nu??

Udforske og co-skabe liv i Oasis øko-landsby

Vi har møder efter behov i arbejdsgrupper (ofte online) og mindst en gang om måneden i koordinationsgruppen. Hver arbejdsgruppe sætter deres egen tidsplan og medlemmer kan deltage i en arbejdsgruppe eller abonnere på information fra enhver gruppe.

Vi tilstræber at møde fysisk den første søndag i hver måned og har kvartalsvise møder over flere dage gøre det overkommelige for mennesker, der bor i udlandet at deltage i fysiske møder.

Fokusere på den “Udforske og co-skabe” møder er ligeligt fordelt mellem at få en oplevelse af at dele hverdagen samt opgaver, der skal gøres (madlavning, træ til pejsene, rengøring osv), forbindelse til hinanden (deling og lytte til hinandens drømme, færdigheder og bekymringer), producerer resultater (Lære sociocracy, manifestation værktøjer, udvikle projektet & vores grønne virksomheder, raffinering vores vision og mission og erklæringer, SMART COOP-model, bygning & design eller hvad er nødvendig) slappe af og have det sjovt. Der er normalt en mulighed for at overnatte.